radyobir
radyobir

MGD ödülleri sahiplerini buldu!..

Haftaya izleyiciye veda edecek olan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin ekibi, törenin düzenlendiği otelde suit tuttu. Eğlenceye odada başlayan ekip, törenin ortalarına doğru salona inerek ödüllerini aldı.

04 Haziran 2014 11:00 | Kategori: Magazin

Altın Objektif Ödülleri, Lera Fresca, Cinemarine sponsorluğunda önceki akşam CVK Park Bosphorus Taksim Otel’de yapılan törenle sahiplerini buldu. Geceye dernek üyelerinin yanı sıra sanat ve siyaset dünyasından da pek çok ünlü katıldı. CHP Milletvekili Melda Öner, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedaroğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da davetliler arasında bulunduğu gece renkli görüntülere sahne oldu.Türk sinemasının 100’üncü yılı nedeniyle Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Fatma Girik, Filiz Akın, Kadir İnanır gibi Yeşilçam efsanelerine onur ödüllerinin verildiği organizasyon, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renklendi. Gecenin en şaşırtıcı olayını ise Mehmet Günsür yaşattı. Günsür, dizi ekibiyle fotoğraf çektirdikleri sırada habercilere yaptığı el hareketiyle şaşkınlık yarattı. Durumun farkına varan arkadaşları onu uyarmak yerine kahkahalar attı. Yaptığı hareketten daha sonra pişmanlık duyan Günsür, "Alkollüydüm, geceye gölge düşmeyin, o kareleri silin lütfen” dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI