radyobir
radyobir

MHP ve Ülkü Ocakları 2 gün kapalı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Adalet Yürüyüşü ile ilgili olarak partisinin İstanbul İl Teşkilatına talimat verdi. Talimata göre Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe MHP İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı binalarının provokasyonlara mahal vermemek amacıyla 10 Temmuz'a kadar siyasi faaliyetlere ara verdiği bildirildi.

08 Temmuz 2017 09:02 | Güncelleme :08 Temmuz 2017 09:42 | Kategori:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, "Adalet Yürüyüşü" hakkında MHP İstanbul İl Teşkilatı'na talimat gönderdiği öğrenildi.

Bahçeli'nin İstanbul İl Başkanlığı'na gönderdiği talimatına göre, MHP'nin İstanbul'daki ilçe başkanlıkları ve Ülkü Ocakları, 2 gün kapalı olacak.

Bahçeli'nin talimatının gerekçesinin ise "herhangi bir tahrike mahal vermemek" olduğu ifade edildi.

SEMİH YALÇIN DUYURDU

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın twitter adresinden, Bahçeli’nin, ’Adalet Yürüyüşü’ güzergahında bulunan MHP İlçe Teşkilatları ve Ülkü Ocaklarının 2 gün süreyle kapatılması talimatını verdiğini duyurdu.

Semih Yalçın’ın paylaştığı mesaj şöyle:

"MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli İstanbul İl Başkanlığına bugün verdiği talimatla; ana muhalefet partisinin yürüyüş güzergahı üzerindeki partimizin bütün ilçe teşkilatlarının ve ülkü ocakları şubelerinin iki gün süreyle kapalı kalmasını istedi. Teşkilatlarımıza ’tahrik yürüyüşü’ sırasında her türlü prokovatif eylemlere karşı tedbirli olmaları talimatını verdi."

MHP İL BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

MHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş'a verdiği talimat doğrultusunda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşü nedeniyle Tuzla, Pendik, Kartal ve Maltepe MHP İlçe Teşkilatları ile Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı binaları provokasyonlara mahal vermemek amacı ile 10 Temmuz Pazartesi gününe kadar kapatılmış ve siyasi faaliyetlere ara vermiştir" denildi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI