radyobir
radyobir

Minibüs şoförleri birbirine girdi, yol kapandı!.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Gebze-Harem arasında yolcu taşıyan minibüs sürücüleri arasında dün gece çıkan kavga bugün de devam etti. Minibüsçüler taş ve sopalarla birbirlerine girdi.

30 Ağustos 2017 15:53 | Kategori:

Gebze- Harem arasında yolcu taşıyan minibüs sürücüleri arasında dün gece sefer anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavgada bir kişi tabancayla ateş edilmesi sonucu ayağından yaralandı.Bugün sabah saatlerinde sürücüler arasında yeniden başlayan tartışmalar yine kavgaya dönüştü. 4 minibüsün camları taşlar ve sopalarla kırıldı. Gebze Otogarı’nda Harem-Gebze minibüs durağında yaşanan olaylar üzerine polis geniş güvenlik önlemleri aldı.
 
TAŞ VE SOPALARLA BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR

Öğle saatlerinde, Gebze Otogarı’ndaki Gebze-Harem durağında minibüs sürücüleri arasında yeniden kavga çıktı. Polisin güvenlik önlemlerine rağmen Gebze ve İstanbul’dan gelen iki grup birbirlerine taş ve sopalarla saldırdı.

Polis, kavga eden minibüs sürücülerine biber gazı ile müdahale etti. Polis kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Olaylar sırasında bir kişinin üzerinde bulunan tabancayı çalılıkların arasına attığı iddia edildi.Polisler çalılıkların arasında uzun süre silah ararken bir sonuç elde edilemedi.ÿKavga sırasında yeniden minibüslere hasar verildi. 2 minibüsün camları kırıldı. Polis kavga sırasında kullanılan sopalara el koydu.

Minibüs sürücüleri arasındaki gerginlik devam ederken, polis bölgede bekleyişini sürdürüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI