radyobir
radyobir

Minisiyle tansiyon yükseltti

Ünlü şarkıcı Tuğba Yurt 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Bodrum'da Azka Otel sahnesinde karşıladı.

16 Şubat 2019 16:10 | Kategori: Magazin

Turuncu renkteki süper mini elbisesiyle yürek hoplatan Tuğba Yurt, konser öncesinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polis memurlarının sevgililer gününü kutlamayı ihmal etmedi. 

Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu'nuda makamında da ziyaret eden Tuğba Yurt, sıcak sohbeti söylediği türkülerle renklendirdi. Polis memur ve memureleriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Yurt, buradan ayağının tozuyla Azka Otel sahnesine çıktı.

Yaklaşık iki saat süren performansı boyunca enerjisi ile herkese parmak ısırtan Yurt, yoğun istek üzerie programını iki kez uzatmak zorunda kaldı. Toplamda üç buçuk saat ahnede kalarak müzikseverleri mest eden genç sanatçı, ''Herhalde sevgililer günü sahne rekorunu biz kırdık. Bugün bu kadar uzun sahne yapan biri oldu mu çok merak ediyorum? Elli beş şarkı söyledik aşağı yukarı. Maşallah dersiniz artık.'' sözleriyle de herkesi tebessüm ettirdi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI