radyobir
radyobir

Mizahın ustalarını buluşturan festival

"Çizimden Çekime, Yazımdan Yapıma" mizah dünyasının başarılı isimleri 9 - 10 Mayıs'ta Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde Mizah Festivali'nde buluşuyor.

09 Nisan 2015 15:19 | Kategori: Kültür & Sanat

Hiç kaçırmadığınız televizyon dizilerinden, beyaz perdede izlediğiniz filmlere, okuduğunuz mizah dergilerinden, dinlediğiniz radyo programlarına ve takip ettiğiniz sosyal medya fenomenlerine…

Yüzünüzü güldüren, hatta zaman zaman kahkahalara boğan, ünlü isimler sizinle mizahın büyüsünü paylaşmaya hazırlanıyor.  Zekası ve yeteneğiyle milyonları güldüren mizah ustalarıyla sohbet etmek, günlük hayatın akışına farklı bir açıdan bakmak ve tabi ki her şeye inat biraz daha gülmek için 9-10 Mayıs'ta İstanbul Beşiktaş'taki Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'de yapılacak Mizah Festivali'ne katılabilirsiniz.

KİMLER KATILIYOR?

Ahmet Kural, Ali Leskay, Burak Aksak, Büşra Pekin, Ceyhun Yılmaz, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Umur Bugay, Emrah Kaman, Erdil Yaşaroğlu, Ersin Karabulut, Murat Cemcir, Murat Kaman, Nihat Sırdar, Selçuk Aydemir, Şinasi Yurtsever, Uğur Gürsoy, Ümmü Burhan, Yiğit Özgür, @argostroloji ve @otekidunyali

MARDİNLİ GENÇLERE DESTEK

Türkiye 'de Mizah Festivalinde sanatçılar, "ideal mizah nasıl olmalıdır ile hali hazırda nasıl bir mizah yapılmaktadır" ayrımını genç nesile sunarken, seyirci koltuğunda oturan kitle mizahı yaşamış olarak salondan ayrılırken, Mardin'de ise başka bir genç kitle mizahı öğrenmek için büyük bir imkan yakalamış olacak. Etkinlikten elde edilen gelirin bir bölümü "Her Yerde Sanat Derneği" Aracılığıyla Mardinli gençlerin sanatsal çalışmaları için bağışlanacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI