radyobir
radyobir

Modern Dans Topluluğu'ndan "Şehir-Orman"

"Modern Dans Topluluğu İstanbul" , bir sosyal sorumluluk projesi olan Şehir-Orman'ı bir kez daha İstanbul izleyicisi ile buluşturuyor.

19 Ocak 2018 14:24 | Kategori: Kültür & Sanat

"Şehir-Orman", koreografı Beyhan Murphy tarafından, Orman Kitabı'nın (Jungle Book) özgün bir eser haline getirilmiş ve sahneye uyarlanmış halidir. Modern dans-drama” olarak tasarlanan "Şehir-Orman"da, bir gencin şehir günlüğü ile beraber, toplumu yakından ilgilendiren gençlik ve çevre sorunlarına hem eğlenceli hem de düşündürücü bir bakış açısıyla yaklaşılıyor. 



Athena ve Manga gruplarının, bu oyun için özel olarak yazdıkları birer parça ile katkıda bulundukları eserin müzikleri Rahman Altın’a ait.



Deneyimli haberciler Mirgün Cabas ve Çiğdem Anad "Şehir-Orman TV"nin habercileri olarak farklı bir televizyonculuk yapıyorlar!



Birkaç sezondur İstanbul seyircisi ve okulları ile buluşan "Şehir-Orman", daha çok orta öğrenim yaşındaki gençler için tasarlandı ancak aynı zamanda 7'den 70'e herkese hitap ediyor.



Projenin kurgusu ve koreografisi Beyhan Murphy’e, müziği Rahman Altın’a, dekor tasarımı Tuncay Kalyon ve Behçet Malikler’e, kostüm tasarımları Serdar Başbuğ’a, ışık tasarımı Kerem Çetinel’e, libretto danışmanlığı ise Alpaslan Karaduman’a ait.





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI