radyobir
radyobir

Modeste'nin maliyeti belli oldu...

Çin kulübü Quanjian'dan transfer taksitlerine karşılık bonservisini almaya hazırlanan Modeste, Galatasaray'la yıllık 3 milyon Euro garanti ücret karşılığında el sıkıştı. Şu sıralarda 5 milyon Euro'luk imza parası konusunda pazarlık yapılıyor.

27 Ağustos 2018 11:36 | Kategori:

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Anthony Modeste için ödeyeceği rakamlar yavaş yavaş netleşiyor.

Sarı-Kırmızılılar öncelikle, 30 yaşındaki Fransız golcünün, Çin kulübü Quanjian’dan transfer taksitlerine karşılık bonservisini almasını bekliyor.

Bu süreç içinde oyuncuyla yıllık 3 milyon Euro garanti ücret karşılığında el sıkışan Galatasaray Yönetimi, şu sıralarda imza parası pazarlığı yapıyor.

Modeste’nin menaceri, 5 milyon Euro’luk imza parası istedi.

Galatasaray cephesi ise her yıl 1 milyon Euro ödenmesi koşuluyla 3 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Bu para da bir anlamda bonservis bedeline sayılacak.

Ayrıca Finansal Fair Play yaptırımındaki alış-satış dengesinde de Cim Bom’u zorlamayacak.

Modeste cephesinde bu şartlar kabul edildiği takdirde transfer resmiyete kavuşacak.

Bu arada Modeste’nin, bir Galatasaray taraftarının kendisi hakkında yaptığı paylaşımı beğenmesi dikkat çekti.

"Come to Galatasaray” (Galatasaray’a gel) çağrılarını sosyal medyada beğenmeye başlayan tecrübeli futbolcunun bu tavrı, görüşmelerin olumlu şekilde sonlanmaya çok yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

Modeste transferinde pürüz çıkma ihtimaline karşılık alternatif isimleri de gündeminde tutan Galatasaray’da, son çare Niasse olarak görünüyor.

Bu sezon Premier Lig’de 3 hafta geride kalırken, sadece 13 dakika şans bulabilen 27 yaşındaki forvet, artık Everton’dan ayrılmaya çok sıcak bakıyor.

Tek sorun, İngiliz kulübünün Galatasaray’dan istediği yüksek kiralama bedeli. 

Eğer Modeste transferinde sorun çıkarsa, Galatasaray Yönetimi Everton’la kiralama bedelinde indirime gidilmesi konusunda tekrar pazarlık masasına oturacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI