radyobir
radyobir

Muharrem İnce oyunu Yalova'da kullandı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Yalova merkezdeki Saffet Çam İlk ve Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

24 Haziran 2018 09:25 | Güncelleme :24 Haziran 2018 11:17 | Kategori:

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da oyunu kullandı. Oyunu ailesi ile kullanan İnce, "Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. En iyisi neyse o olsun” dedi. 

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da Saffet Çam Ortaokulunda 1118 nolu sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra hayırlı olsun dileklerini ileten İnce, bu esnada kolundan çeken bir muhabire de takılarak "Çocuk gibi çekiyorsun” dedi. 

Ailesi ile oy kullanan İnce, Ankara'daki Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) hareket etmeden önce okul kapısında kısa bir açıklama yaptı. İnce, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Buradan Ankara’ya YSK’nın önüne gidiyorum. Siz burada sandıkların başında durun. Ben YSK’nın başında duracağım" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI