radyobir
radyobir

Muhteşem ikiliden müzik ziyafeti

Emel Sayın ve Ferhat Göçer, önceki akşam Günay Restaurant'ta sahne aldı. Siyah beyaz sahne kıyafeti ve tüm zarafeti ile konuklarının karşısına çıkan Emel Sayın, programının ilk yarısında Türk Sanat Müziği eserler ile konuklarına tam anlamı ile Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı.

22 Ekim 2017 20:10 | Kategori: Magazin

Programının ikinci bölümünde sahneye Ferhat Göçeri davet etti. Ferhat Göçer'in sahneye gelmesi ile birlikte "Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor", "Son Mektup" isimli sevilen şarkıları seslendiren ikili büyük alkış aldı. Emel Sayın ile birlikte Günay sahnesinde şarkılarını seslendiren Göçer, sahneden inmeden önce Emel Sayın'a, "Aşkın" yeryüzünde ki yıldızı ile Günay sahnesini paylaşmanın mutluluğu paha biçilemez" dedi.

Sahnede tansiyonu düştü!

Sahne performansını sergilerken bir anda tansiyonu düşen Emel Sayın, konuklardan müsaade isteyerek sahneden bir saat önce indi. Yardımcısının koluna girmesi ile soluğu kuliste alan Sayın'ın, tansiyonunun ve şekerinin düştüğü öğrenildi. Bir süre dinlenen sanatçıyı, aynı zamanda doktor olan Ferhat Göçer ayak üstü muayene etti. Korkulacak bir durum olmadığını belirten Göçer, sonrasında performansına kaldığı yerden devam etti. Emel Sayın ise, biraz daha dinlendikten sonra dinç bir şekilde mekandan ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI