radyobir
radyobir

Müjde!.. Hakim Ziyech geliyor!..

Ajax, Faslı yıldızın transferinden vazgeçti. Fenerbahçe dışında Ziyech ile ilgilenen takım kalmadı. Advocaat, Lens'te olduğu gibi bu oyuncu için bizzat devreye girecek. Twente artık Sarı-Lacivertliler'in şartlarını kabul etmeye her zamankinden çok daha yakın. 23 yaşındaki futbolcunun transferi kısa süre içerisinde açıklanabilir.

23 Ağustos 2016 13:25 | Kategori:

Fenerbahçe, Başakşehir yenilgisi ile lige kötü bir başlangıç yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Advocaat, "Yaratıcılık konusunda sıkıntılar yaşadık” diyerek hücum hattına transfer yapmaları gerektiğinin sinyallerini verdi.

Hollandalı teknik adamın yardımıyla Sunderland forması giyen Jeremain Lens ile her konuda anlaşma sağlandı. İngiliz ekibiyle pazarlıklar başladı. Transfer konusunda bir müjdeli haber de Hollanda’dan geldi.

Maliyeti Twente’yi zorluyor

2 senedir Fenerbahçe’nin gündeminde olan Hakim Ziyech için Twente, 10 milyon Euro’dan aşağı inmiyordu. Ancak son olarak Ajax’ın da devreden çıkmasının ardından, 23 yaşındaki oyuncunun başka talibi kalmadı.

Hollanda ekibi, ekonomik sıkıntılar yaşadığı için Ziyech’i mutlaka elden çıkartmak istiyor. Kırmızı-Beyazlılar, hem bu transferden elde edilecek gelir hem de oyuncunun yüksek maaşından kurtulacak olmaları nedeniyle bir an önce bu konuda bir ilerleme yaşanmasını bekliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI