radyobir
radyobir

Murat'a büyük haksızlık edildi

Antalya'nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat'ta 120 yeni markaya ev sahipliği yapan Novamall AVM'nin 1. yıl kutlamalarında Murat Dalkılıç sahne aldı.

23 Mayıs 2017 00:01 | Güncelleme :22 Mayıs 2017 19:09 | Kategori: Magazin

Muhteşem sahne performansı ile yaklaşık bir 1.5 saat sahnede kalan Dalkılıç'ı izdiham terletti.  "Manavgat'ta ki ilk konserim. Buraları çok gezmek istemiştim. Bugüne nasip oldu" diyerek heyecanını dile getiren Dalkılıç sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Eşi Merve Boluğur ile yapacağı film hakkında konuşan yakışıklı şarkıcı;  "Merve ile beraber bir filmimiz var. Ben zaten Merve ile oynamak istiyordum. Çoluğumuza çocuğumuza göstermek istediğimiz bir anımız oldu. Eşimde çok istedi. Çok tatlı ve komik bir iş oldu. 3 Adam çok büyük artı kattı filme" dedi. Kadro konusunda ser verip sır vermeyen Dalkılıç, "Bizim ilk filmimiz olduğu için oyuncu birçok arkadaşımız bize filmde destek vermek istedi. Arif ve 216 kadrosuna rakip olur muyuz?" diyerek esprili konuştu.

Murat'a büyük haksızlık edildi

Aslı Enver'le olan ilişkisinin ihanet iddiasıyla bittiği iddia edilen yakın dostu Murat Boz'a da sahip çıkan Dalkılıç, "Ben iç detaylarından ziyade, özellikle piyasanın içinde ki insanların Murat'a yüklenmesine çok üzüldüm.  Murat'a büyük haksızlık ediliyor. Piyasadan tepki gösteren arkadaşların kendi başlarına böyle bir durum gelse nasıl olur. Benimde başımdan buna benzer saçma bir süreç geçti. Burada önemli olan samimiyet ve güven Merve ile aramızda bir problem olmadı. Sadece böyle bir şeyin bizim üzerimizden dönmesine üzüldük" diye konuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI