radyobir
radyobir

Murat Boz Harbiye'yi salladı

Türk Telekom, yenilediği ve teknolojik altyapısını geliştirdiği dijital müzik platformu Muud'un tanıtımını önceki akşam, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirdi. Muud'da en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alan Murat Boz'un özel bir konser verdiği gecede, Kibariye'de Murat Boz ile birlikte unutulmaz bir performansa imza attı.

27 Eylül 2017 10:58 | Kategori: Magazin

Murat Boz, Sezen Aksu’nun Kaybolan Yıllar ve Şebnem Ferah’ın Sil Baştan şarkılarını Kibariye ile birlikte söyledi. Birbirinden özel şarkılarla müzikseverlerin coştuğu Muud sahnesinde, 3 boyutlu ses ve ışık gösterileri misafirleri büyüledi.

Aşk sorularını inkar etmedi

Mili futbolcu Arda Turan ile adı aşk dedikodusuna karışan Özge Ulusoy’da konseri izleyenler arasındaydı. Geçtiğimiz gece Arda Turan 2,5 yıldır aşk yaşadığı Aslıhan Doğan’la ilişkisinin sosyal medyadan bittiğini açıklamış ve hemen akabinde Özge Ulusoy ile bir gece de iki mekanda samimi bir şekilde eğlendiği haberleri basına yansımıştı. Güzel manken gazetecilerin ''Arda Turan ile aşk yaşadığınız yönünde haberler çıktı. Neler söyleyeceksiniz? Yeni bir aşk başladı mı? Hayırlı olsun. Diyelim mi? ’’ şeklindeki sorulara Ulusoy, ‘’Konuşmayacağım’’ dedi. Aşk iddialarını hiçbir şekilde yalanlamayan ve inkar etmeyen güzel mankenin aşk soruları karşısında sürekli kameralara öpücük atması da ‘’Arda’ya öpücüklü gönderme yapıyor’’ şeklinde yorumlandı.

Muud lansmanında ünlüler geçidi

Murat Boz’un Muud sahnesindeki performansını izlemeye gelenler arasında pek çok tanıdık isim de vardı. Özgün, Göksel, Ece Vahapoğlu, Ayşe Tolga, Pelin Öztekin, Deniz Bolışık, Yağmur Tanrısevsin, Sarp Köroğlu ve Çiğdem Batur ile Onur Gülmek de Muud lansmanında Murat Boz’u yalnız bırakmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI