radyobir
radyobir

Murat Yıldırım'dan İdil Fırat'a "tefour" desteği

Murat Yıldırım ve Faslı eşi Imane Elbani, önceki gün Nişantaşı Grey'de yemek yedi. İki saate yakın mekanda oturan çift, yemek sonrası çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

02 Eylül 2018 02:00 | Kategori: Magazin

Son dönemde rol aldığı reklamlar ve yarışma programıyla dikkatleri çeken Murat Yıldırım, "Yeni sezonda sizi dizilerde görebilecek miyiz?" sorusuna "İçimize iyice sinen bir iş olsun istiyorum. Herkesin çok seveceği bir senaryo olursa kabul edebilirim" şeklinde yanıt verdi. Eşi İmane ile yurtdışından dizi teklifleri aldığını belirten Yıldırım, iş yoğunluğu nedeniyle kabul etmediğini ifade etti. 

İdil Fırat'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kına gecesinde tefour ile salona girmesi akıllara 2016 yılında Imane Elbani ile evlenen Murat Yıldırım'ı getirdi. Yıldırım'da tefour ile düğün salona girmiş, bu olay sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Yıldırım bunun hatırlatılması üzerine "O bir şıklıktı, güzel hareketti. Düğünlerde Amerika’dan, İngiltere'den Fransa’dan örnekler alınıp uygulanabiliyor. Fas'tan da alınabilir. Yeter ki mutlu olsunlar. Buradan da Mert ve İdil'e mutluluklar diliyorum" diye konuştu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI