radyobir
radyobir

Musk: Twitter, App Store'dan kaldırılmayacak

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook ile şirketin genel merkezinde görüşme düzenledi. Musk, görüşmede Twitter'ın App Store'dan kaldırılmasına yönelik yanlış anlaşılmanın çözüldüğünü ifade etti.

01 Aralık 2022 06:23 | Kategori: ABD

Geçen haftalarda sosyal medya platformu Twitter'ı satın alarak radikal değişikliklere giden Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Apple CEO'su Tim Cook tarafından Apple genel merkezine davet edildi.

Musk, geçen hafta Apple'ın reklam vermeyi aniden kestiğini belirterek şirkete tepki göstermiş, ayrıca Apple'ın uygulama içi satın alımlarda yüzde 30'luk komisyon aldığını kaydetmişti.

Musk, bugün Apple genel merkezinde Cook ile 'iyi bir görüşme' yaptıklarını söyleyerek "Twitter'ın potansiyel olarak App Store'dan kaldırılması konusundaki yanlış anlaşılmayı çözdük" ifadelerini kullandı.

Cook, Apple'ın asla böyle bir şey düşünmediğini söylerken, Musk ise bu sorunun nedenine dair herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI