radyobir
radyobir

Muslera'nın yerine kim gelecek?..

Muslera'nın fiyatı da alternatifi de belli.. Galatasaray'da son 5 yılda takımının en başarılı isimlerinden biri olan Fernando Muslera'nın ismi her transfer döneminde dev kulüpler ile anılıyor.

19 Haziran 2016 08:05 | Kategori:

Muslera için Galatasaray 15 milyon Euro’nun altında olan teklifleri bu transfer döneminde de değerlendirmeyecek. Sarı kırmızılılar 3 yıl daha kontratı olan Uruguaylı file bekçisi ile devam etmek isterken 15 milyon Euro’luk bir bonservis teklifi gelmesi halinde Muslera da isterse onay verecek.

Manchester United başta olmak üzere İngiliz kulüplerinin bu sezon da yakın takibe aldığı Muslera’yı bırakma düşüncesi olmayan Galatasaray Yönetimi, ‘evet’ diyeceği rakamı da kafasında netleştirdi.

Muslera’ya 15 milyon Euro’luk bir teklif halinde Galatasaray’ın gideceği isim de belli... Sarı kırmızılılar, Fernando Muslera’nın da gelen teklife sıcak bakması halinde alternatifi olarak Steve Mandanda’yı belirledi.

Galatasaray yönetimi, Marsilya kalesini koruyan tecrübeli isim Mandanda’yı Muslera’nın alternatifi olarak gözüne kestirdi...

Ancak bu noktada önemli bir detay var. Fransa Milli Takımı’nın da yedek kalecisi olan Mandanda’nın kulübü Marsilya ile sözleşmesi sona erdi.

Ve Fransız kaleci EURO 2016 sonrasında temmuz ayında transferini şekillendirmek istiyor. Galatasaray Muslera için teklif gelmezse Mandanda da başka bir yere imza atmış olacak.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI