radyobir
radyobir

Müslüm Baba hayranlığı

Oyuncu Seda Bakan, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Kız arkadaşıyla yolda yürüyen Seda Bakan, karşısında gazetecileri görünce şaşırdı.

05 Eylül 2018 23:59 | Kategori: Magazin

Fotoğraf makinesini tüfeğe benzeten Bakan, "O ne öyle taramalı tüfek gibi" diyerek gazetecilere takıldı. Murat Boz ile birlikte başrolü paylaşacağı romantik komedi filmi 'Öldür Beni Sevgilim'in çekimlerine pazar günü başlayacaklarını belirten Bakan, filmle ilgili bilgi almak isteyen gazetecilere "Fazla bilgi veremem yapım şirketi beni oyar. Çılgın bir romantik komedi olacak" dedi. Sosyal medya hesabından rahmetli Müslüm Gürses ve Amerikalı rapci Snoop Dogg'un birlikte yeraldığı kareyi paylaşan Bakan, bunu hatırlatan muhabirleri "Fotoğraf gerçek mi değil mi bilmiyorum ama çak hoşuma gitti. Hepimizin bir Müslüm Baba hayranlığı var"  açıklamasını yaptı. İnternette dolaşan Müslüm Gürses ve Snoop Dogg'un bu fotoğrafı için daha önce photoshop olduğu iddia edilmişti.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI