radyobir
radyobir

Müzik dünyasında ayrılık rüzgarı

Teoman ve Ayşe Kaya arasında soğuk rüzgârlar esiyor. 1,5 yıllık evli çiftin bir süredir görüşmediği ve evlerini ayırdığı konuşuluyor.

02 Haziran 2014 12:52 | Kategori: Magazin

12 yıllık arkadaşlığın ardından 30 Aralık 2012’de Hotel Les Ottomans’da nikâh masasına oturan rock’çı Teoman ile fotoğrafçı Ayşe Kaya’nın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Evlendikten tam bir yıl sonra bebekleri Zeyno’yu kucaklarına alan çiftin son dönemde yaşadıkları sorunlar yüzünden evlerini ayırdığı ileri sürülüyor. Çifte yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Teoman ve Ayşe Kaya arasında bir süredir soğuk rüzgârlar esiyordu. Sorunlarını bir türlü aşamayan çift, sonunda evleri ayırma kararı aldı ve Teoman, Nişantaşı’ndaki dairesine taşındı. Yakınları, çiftin boşanmalarına ihtimal vermediklerini ve "her evlilikte yaşanan” bu sıkıntıları aşıp yeniden bir araya geleceklerine inandıklarını söylüyor. Nişantaşı’ndaki dairesine taşındığı söylenen Teoman, son dönemde birçok kez bu semtte tek başına görüntülendi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI