radyobir
radyobir

Müzikalde ünlüler geçidi

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip "Alice Harikalar Diyarında", önceki akşam Zorlu Psm sahnede seyircisi ile buluştu.

09 Şubat 2019 02:20 | Kategori: Magazin

Görkemli sahne tasarımı ve başarılı oyunculuklarıyla izleyenlere büyülü anlar yaşatan Alice Müzikali’nin rüya kadrosu, dün akşam ilk kez sahne aldı. Serenay Sarıkaya "Alice”, Ezgi Mola "Kraliçe”, Enis Arıkan "Tavşan”, Şükrü Özyıldız "Şapkacı”, İbrahim Selim "Kral”, Merve Dizdar ise "Kedi” rolleriyle, sergiledikleri dans performansları ve müzikale özel hazırlanan şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.



Çağla Şikel

Alice Müzikali, başarılı oyuncu performanslarının yanı sıra 23 kişilik dans kumpanyası, canlı Alice orkestrası, kostümleri, heyecan dolu hikayesi ve Illusionist ekibinin hazırladığı multimedya içerikleriyle izleyicisini büyüledi.



Burcu Biricik

Serenay Sarıkaya müzikal gösteride bir çok şarkıyı başarılı bir şekilde söyleyerek salonda büyük bir alkış aldı. Uzun süredir büyük bir merakla beklenen müzikalin prömiyerine, Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Dolunay Soysert, İbrahim Çelikkol, Miray Daner, Kubilay Aka, Ayça Ayşin Turan, Ceyda Düvenci, Bensu Soral, Birce Akalay, Tarık Ünlüoğlu, Gülenay Kalkan, Seda Bakan, Eser Yenenler, Burcu Esmersoy, Çağla Şıkel, Aytaç Şaşmaz, Can Bonomo, Öykü Karayel, Bige Önal, Onur Saylak, Burcu Biricik, Aydan Taş, Şebnem Bozoklu, Kerem Bürsin, Nil Karaibrahimgil, Dilek Hanif, Beste Bereket, İbrahim Büyükak, Buket Aydın,  Hadise, Gülşah ve Aslışah Alkoçlar gibi pek çok ünlü isim katıldı. 



Kerem Bürsin

"Sevgiliye tam destek"

Sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı yalnız bırakmayan Kerem Bursin oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. "Ekip olarak inanılmaz bir iş çıkardılar o yüzden çok güzel bir iş izleyeceğiz. Serenay bu proje için kalbini, ruhunu herşeyini verdi ve onunla gurur duyuyorum. Bende müzikal severim ama sesim o kadar iyi değildir. " dedi. Sevgili Serenay Sarıkaya ile evde sadece sürekli ingilizce konuşarak ona yardımcı olduğu yönünde çıkan haberlere Bursin "evet böyle birşey var ama bugün bunları konuşmak pek doğru olmaz. " diyerek geçiştirdi. 



Halit Ergenç, Bergüzar Korel

"Alice için buradayız"

Müzik bölümü mezunu olan ve geçtiğimiz dönemlerde müzikal konser veren oyuncu Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’de geceye katılan isimler arasındaydı. Muhabirlerin birlikte bir müzikal gösteri düşünür müsünüz?  sorusuna ünlü çift "Olabilir tabiki neden olmasın. Bugün çok yakın arkadaşlarımız çok güzel bir gösteri sunacaklarına eminiz bizde "Alice” için buradayız. " dedi. 



Hadise

"Müzikal yapmak isterim"

Pahalı ve şık bir giyim tarzı ile geceye katılan Hadise gecenin en dikkat çeken isimleri arasındaydı. Kendisininde müziği ve oyunculuğu çok sevdiğini söyleyen Hadise, "Eğer güzel ve düzgün bir proje gelirse bende bir müzikal gösteri yapmak istiyorum. " dedi. Salona geç gelen Hadise koşar adımlarla gösteriye izlemek için salona girdi. 



Ali Erel, Seda Bakan



Birce Akalay



Nil Karaibrahimgil



Burcu Esmersoy



Ceyda Düvenci



İbrahim Çelikkol

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI