radyobir
radyobir

Müzisyen gazeteci Akerson'u kaybettik...

Gazeteci Cihan Akerson solunum yetersizliğinden yaşamını yitirdi. Müzisyen kimliğine de sahip olan Akerson uzun yıllar Türk basınına hizmet etmişti.

03 Ocak 2019 07:23 | Kategori: Yaşam

Cihan Akerson 2 Ocak 2019 Çarşamba günü vefat etti. TGC Yönetim Kurulu’nun yaptığı açıklamada "Cihan Akerson’u kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Mesleğimize uzun yıllardır başarıyla hizmet veren Cihan Akerson’un ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” denildi.
 
CİHAN AKERSON KİMDİR?
 
1946 yılında İstanbul’da doğdu. İtalya’da Padova Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Mesleğe 1968 yılında Milliyet Gazetesi’nde başladı. Sonrasında Hey Dergisi, Son Havadis Gazetesi, Kanal Türk ve TV8’de görev yaptı. One Ajans ve NTV’de de çalışan Akerson’un belgesel dalında çeşitli mesleki ödülleri bulunuyor. İngilizce ve İtalyanca bilen Akerson, evli ve iki çocuk babasıydı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI