radyobir
radyobir

Nadal 2019'a telihsiz başladı

Rafael Nadal sol uyluğundaki sakatlık sebebiyle Brisbane Turnuvası'ndan çekildiğini açıkladı.

02 Ocak 2019 15:36 | Kategori:

Mina ÖZERTAN

En son geçtiğimiz sezonun son Grand Slam'i Amerika Açık'ta boy gösteren Rafael Nadal 2019'a da şanssız girdi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz hafta ilk olarak Mubadala'da  boy gösteren İspanyol tenisçi, Kevin Anderson ile oynadığı ve rakibine mağlup olduğu mücadelenin ardından turnuvadan çekilmişti.

"KENDİMİ RİSKE ATMAK İSTEMİYORUM"

Avustralya'da düzenlenen Brisbane Turnuvası'nda korta çıkmaya hazırlanan Rafa'dan henüz hiç maça çıkmadan yine kötü haber geldi. 32 yaşındaki tenisçi düzenlediği basın topalantısında, "MR sonuçlarına göre sol uyluğumda küçük bir yırtık var. Bu turnuvada gerçekten oynamak istiyordum ama doktorların tavsiyesiyle çekilme kararı aldım. Küçük bir sakatlık ama zorlarsam büyüyebilir. Avustralya Açık'a kadar vücudumu riske atmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

1 NUMARAYI KAPTIRDI

Rafael Nadal, geçtiğimiz sezon Amerika Açık'tan çekildikten sonra sezonun geri kalanında yer almamış ve dünya 1 numarasındaki yerini de Novak Djokovic'e kaptırmıştı. Dünya 2 numarası ayrıca kayıt yaptırdığı son 18 sert kort turnuvasından yalnızca 1 tanesini tamamlayabildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI