radyobir
radyobir

Nadal çekildi!..

Roland Garros şampiyonu Rafael Nadal, Wimbledon öncesi İngiltere'de düzenlenen Queen's Club Turnuvası'ndan çekildi.

14 Haziran 2017 13:58 | Güncelleme :14 Haziran 2017 14:09 | Kategori:

Mina ÖZERTAN

Fransa Açık'ı kazanarak tarihi bir başarıya imza atan ve bir kez daha toprak kortun kralı olduğunu kanıtlayan Nadal çim korta hazırlık anlamındaki ilk turnuvayı pas geçti.Rafa İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Queen's Club'da doktorunun tavsiyesi üzerine mücadele etmeme kararı aldığını söyledi.

BU TURNUVAYA NE ZAMAN KATILSAM WİMBLEDON'DA FİNAL OYNADIM

Nadan Uzun bir toprak kort sezonunu geride bıraktığını belirterek , "Bu kararı almak üzücü çünkü Queen's Club'ı seviyorum. Turnuvada 2008 yılında şampiyon oldum ve ne zaman burada mücadele etsem Wimbledon'da finale yükseldim" ifadelerini kullandı.

Dünya 1 numarası Andy Murray'in son şampiyon ve ev sahibi unvanlarıyla korta çıkacağı  Queen's Club 19 Haziranda start alacak. İspanyol raketin 2008 ve 2010 yıllarında şampiyon olduğu sezonun 3.Grand Slam'i Wimbledon ise 3 Temmuz'da başlayacak.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI