radyobir
radyobir

Nalan, Ajda Pekkan fanatikliğini itiraf etti

Ünlü şarkıcı Of Aman Nalan işletmeciliğini Ali Sayar'ın yaptığı Ulus'taki Chin Chin Restaurant'ta sahne aldı.

09 Şubat 2020 21:10 | Kategori: Yaşam

Chin Chin'i dolduran hayranlarını "Acemi Balık" şarkısıyla selamlayan Of Aman Nalan performansıyla kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.  Başarılı şarkıcı 90'lardan günümüze şarkılarını seslendirdi. İstek parçaları da kırmayan Of Aman Nalan " Önceden Mustafa Keser'in dişi versiyonu gibiydim. Orkestra hızıma yetişemiyordu, şimdi daha çok hayranlarım benim şarkılarımı istiyor. Anılarını hatırlıyorlar, tabii ki ben de şarkıları ilk yazdığım zamanki duygularla söylüyorum."  sözlerini dile getirerek şarkılarını art arda seslendirdi. Ses performansı ve sahne şovuyla herkesten tam not alan Nalan, Ajda Pekkan fanatikliğini itiraf etti.

Repertuvarında bir çok şarkısı olduğunu belirten Nalan, Ajda Pekkan'dan "Sana Ne Kime Ne" şarkısını seslendirdi.

Yaklaşık iki saat süren performansını başlangıç şarkısı olan "Acemi Balık" ile bitiren Nalan alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahnesini noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI