radyobir
radyobir

Navalni olayında gizli telefon görüşmesi

Belarus devlet medyası, Rus muhalif Navalnıy ile ilgili Alman ve Polonyalı yetkililer arasında gerçekleşen ve Belarus istihbaratı tarafından ele geçirilen bir görüşmenin kaydını yayınladı.

05 Eylül 2020 08:55 | Kategori: Dünya

Belarus devlet medyasının yayınladığı kayıtta Almanya temsilcisi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy vakasında zehirlenmenin doğrulanıp doğrulanmamasının önemli olmadığını belirterek, "Savaşta her yol mübah" ifadelerini kullanıyor.

Polonya temsilcisi de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'Belarus'un işlerine burun sokma hevesini kırmak' gerektiğini söylüyor.

Putin'i, Rusya içinde 'onsuz da çok olan' sorunlara boğmaları gerektiğini dile getiren Polonya temsilcisi, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun 'zor vaka', Belarusluların da 'profesyonel ve organize' olduğunu söylüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI