radyobir
radyobir

Nazan Şoray'dan özel şarkı

Nazan Şoray, 2016 yılında yayınlamış olduğu ''Steril Sevda'' şarkısının ardından sözleriyle ön plana çıkan hareketli, yenilikçi ve modern altyapıya sahip ''İçimdeki Fırtınalar'' şarkısını DMC etiketiyle sevenleriyle buluşturdu.

05 Nisan 2019 17:54 | Kategori: Magazin

Müzikal kariyeri boyunca 4 albüm yayınlayan, yaklaşık 54'e yakın şarkısını da sevenleriyle buluşturan Nazan Şoray, sanatın her halini güzelliğiyle birleştirerek sevenlerine sunuyor.

Nazan Şoray'ın ''İçimdeki Fırtınalar'' şarkısının sözleri Burçin Birben'e, bestesi Aytaç Veliyeva'ya, düzenlemesi Emirhan Cengiz'e ait.

Küçük yaşlardan itibaren sahnede şarkılarını seslendiren Nazan Şoray güçlü canlı performansı, etkileyici sahne hakimiyeti, geniş repertuvarı ve enerjisiyle de çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.

Fotoğraflarını Safa Gülsoy'a emanet eden Nazan Şoray, klip yönetmenliğini ise son yılların en başarılı yönetmenlerinden Murat Joker'e emanet etti.

Samimi, enerjisi yüksek ve Nazan Şoray'ın her halinin titizlikle yansıtıldığı klip, uzun saatler süren yoğun bir çalışmanın ardından izleyiciyle buluştu.

Nazan Şoray bir önceki Steril Sevda şarkısının klibinde ise Gülşen Aybaba ile çalışmıştı.

Nazan Şoray'ın ''İçimdeki Fırtınalar'' şarkısı tüm müzik platformlarında ve klibi NetD YouTube kanalında yerini aldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI