radyobir
radyobir

Ndiaye transferinde pürüz çıktı!..

Galatasaray orta saha transferi için tüm Avrupa'yı turladıktan sonra aradığını Süper Lig'de buldu. Sarı-kırmızılılar genç yıldız orta saha ile el sıkıştı! Osmanlıspor'un cevabı ise farklı oldu!

26 Temmuz 2017 08:11 | Kategori:

Galatasaray'ın orta saha için Avrupa'dan 2 adayı vardı: Fernando ve Imbula. Sarı-kırmızılılar Imbula transferinden olumsuz yanıt aldı ve rotasını Türkiye'den sürpriz bir oyuncuya çevirdi.

Teknik direktör Tudor’un transferine onay verdiği 26 yaşındaki orta saha Ndiaye, menajerine, "Bu kariyerim açısında çok önemli bir fırsat” deyip Cimbom’a yeşil ışık yaktı. Galatasaray da, 5 milyon Euro’luk resmi teklifi Osmanlıspor’a iletti.

Feghouli transferinde geri sayıma geçen G.Saray, Badou Ndiaye için de önemli yol kat etti. Sarı kırmızılılar, Igor Tudor’un istediği Osmanlısporlu oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Imbula transferinde Stoke City engeline takılan Galatasaray’da Tudor, hem 8 numara hem de 10 numara pozisyonunda oynatabileceği futbolcunun orta sahada joker niteliği taşıyacağını belirtti.

Ve G.Saray cephesi de hafta sonundan bu yana Ndiaye için girişimlerini hızlandırdı. Galatasaray’ın teklifi üzerine büyük sevinç yaşayan Ndiaye, olumlu yanıt verdi. Senegalli, menajerine açık şekilde, "Galatasaray’a gitmek istiyorum. Bu kariyerimde çok önemli bir fırsat ve bunu değerlendirmeliyim” diye konuştu.

Galatasaray’ın 2 milyon Euro’luk teklifini, Badou Ndiaye’nin kabul ettiği ve tarafların bu rakam karşılığında el sıkıştığı öğrenildi. Sarı kırmızılılarda sportif direktör Cenk Ergün de bu transferi hızlandırmak adına dün sabah Ankara’ya gitti. Galatasaray Kulübü, Senegalli oyuncu için Osmanlıspor Kulübü’ne 5 milyon Euro’luk resmi teklifini iletti.

Osmanlısporlu futbolcu Badou Ndiaye'nin transferi için başkent ekibiyle Galatasaray arasında yapılan ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

Alınan bilgiye göre, Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün kulüp yetkilileriyle başkentte yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Önerilen 5 milyon avroluk teklif Osmanlıspor Kulübü tarafından kabul edilmedi.

Mor-sarılıların Senegalli oyuncu için 10 milyon avroluk bonservis bedeli istediği, bu nedenle transfer görüşmesinden bir sonuç çıkmadığı öğrenildi. Sportif direktör Ergün'ün, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yapacağı görüşme sonrasında, başkent ekibine yeni bir teklif sunması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI