radyobir
radyobir

Neden Amerika'ya gidiyor?..

'Cesur ve Güzel' dizisi bittikten sonra 1.5 aylığına Amerika'ya gideceğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Yabancı bir filmde rol alacağım.Tek Türk oyuncu ben olacağım" dedi

29 Mart 2017 05:01 | Kategori: Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ, yüzü olduğu Mavi Jeans’in yeni Reklam filminde Brezilyalı top model Cindy Mello’yla kamera karşısına geçti. Saçını kestirdiği dikkat çeken oyuncu, bakımı zor olduğu için kısalttığını söyledi. Tatlıtuğ, "Kendime vakit ayıramıyorum. Koşturmaca içindeyim. ‘Eve gidebiliyor musunuz?’ diye sorsanız daha doğru olur” dedi. 

Rol aldığı ‘Cesur ve Güzel’ dizisi bittikten sonra sinema filmi çekeceğini belirten oyuncu, "Yabancı bir film olacak. Amerika’ya giderek 1.5 ay orada kalacağım. Detay veremiyorum ama tek Türk oyuncu ben olacağım. Her türü içinde barındıran bir yapım olacak. Hikaye beni çok heyecanlandırdı” açıklamasını yaptı. Tatlıtuğ, önümüzdeki sezon çalışmalarının planlarını yapmaya başladığını da sözlerine ekledi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI