radyobir
radyobir

Neden florürsüz diş macunu tercih etmeliyiz

Ömrümüz boyunca günde 2 kez kullandığımız diş macunlarının neredeyse %25'ini tükürük yolu ile yutuyoruz. Sağlığımız için bu kadar sık maruz kaldığımız ürünlerin içerdiği kimyasal etken maddeleri elbette ki bu noktada önem kazanıyor.

05 Ekim 2017 15:59 | Güncelleme :05 Ekim 2017 16:01 | Kategori: Sağlık

Florür hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse; diş macunlarının içeriğine, diş minesinin mineral yapısını güçlendirdiği ve dayanıklılığını artırdığı düşünülerek eklenen kimyasal bir etken maddedir. Ancak, florürün olumsuz etkileri son yıllarda çok daha fazla ortaya çıkmaya başladıkça, Avrupa’da da bir çok diş macunu üreticisi florür yerine geçecek yenilikçi ve yüksek etkili içerikler geliştirmeye başladı.

R.O.C.S. özellikle bu araştırmaların ışığında florür içermeyen ve çürüklere karşı dişlerimizi korumaya devam edecek etkili formüller geliştirmeyi başardı. Bu etkili formüller arasında; yoğun kalsiyum,magnezyum, fosfat mineral içeriği, doğal özlerden elde edilen bromelin enzimi ve kalsiyum hidroksiapetit gibi içerikler yer almaktadır. Diş minesinin asit direncini %75 oranda artıran R.O.C.S. diş macunlarının en fazla 3 aylık kullanım sonrası diş minesinin remineralizasyonunu yaklaşık 2 kat artırdığı gözlenmiştir.

Siz de daha sağlıklı ve daha doğal bir ağız sağlığı deneyimi yaşamak için florürsüz diş macunu kullanmak isterseniz R.O.C.S. ürünlerini deneyin!

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI