radyobir
radyobir

Nefes kontrolü yapıyor

Yaz aylarının başında iş stresinden uzaklaşmak ve mutluluğu keşfetmek adına Cevahir AVM'nin başlattığı "İyi hisset" etkinliğinin bu haftaki konuğu Naz Elmas oldu.

26 Mayıs 2017 00:06 | Güncelleme :25 Mayıs 2017 14:11 | Kategori: Magazin

Atölye ziyaretine gelerek kendisi hakkında açıklamalar yapan oyuncu, aroma terapi yağlarından da kendisi için karışımlar hazırladı. Yaz ayları için vücudun bakıma ihtiyacı olduğundan bahseden güzel oyuncu, verdiği kilolar ile de dikkat çekti. 

Bunun dışında iş planlamasına göre yaza tatil istediğini ifade eden Elmas, "Bizim işleri biliyordunuz her an bir sürpriz olabilir ama ne olursa olsun güneş ve kum olacaktır” açıklamasını yaptı. Gezdiği iyi hisset atölyesinde aroma yağ terapisi dışında ruh, beden ve fizik atölyesini de ziyaret eden Elmas, kendisinin stresli olduğu zamanlarda nefes kontrolü ve doğa yürüyüşü tercih ettiğinden bahsetti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI