radyobir
radyobir

Netanyahu'ya ABD Kongresi'nde şok protesto

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, P5 artı 1 ülkelerinin İran'la müzakere ettiği anlaşmanın "kötü bir anlaşma" olduğunu savunarak, "Onsuz daha iyi oluruz" dedi.

04 Mart 2015 10:15 | Kategori: Dünya

ABD Kongresi'nde, iki ülkede de büyük tartışmalara yol açan  konuşmasını yapan Netanyahu, özellikle İran'la devam etmekte olan nükleer  müzakerelere sert sözlerle Netanyahu, "Bir yılı aşkın süredir bize, anlaşma olmamasının kötü bir  anlaşmadan daha iyi olduğu söyleniyor. Bu kötü bir anlaşma, çok kötü bir anlaşma.  Onsuz daha iyiyiz" diye konuştu.

DEMOKRAT KONGRE ÜYELERİNDEN PROTESTO

Netanyahu'nun konuşması sırasında Kongre binası dışında protesto  gösterileri düzenlenirken, 50'yi aşkın Demokrat Kongre üyesi de, Temsilciler  Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi John Boehner'ın Beyaz Saray'a danışmadan  Netanyahu'yu Kongre'ye davet etmesini protesto için İsrail Başbakanı'nın  konuşmasına katılmadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI