radyobir
radyobir

Nikah nerede?..

Özcan Deniz kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan'la nikâh hazırlıklarına hız verdi. Ünlü oyuncu, 3 aylık hamile sevgilisiyle yakında Paris'te nikâh masasına oturacak.

11 Ekim 2017 04:41 | Kategori: Magazin

Özcan Deniz, yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Feyza Aktan’la evlenmek için gün sayıyor. Ünlü oyuncunun 3 aylık hamile sevgilisiyle Paris’te nikâh masasına oturmayı planladığı öğrenildi. Ancak vizesini alan Deniz, grip engeline takıldı.

Rol aldığı "İstanbullu Gelin” dizisinin çekimleri sırasında grip olan oyuncunun virüsün kulak kristallerine yapıştığı için uçağa binmesinin sakıncalı olduğu öğrenildi. Deniz, yurtıdışına çıkmak için doktorundan izin bekliyor. Hamile olan Aktan’ın da uçağa binebilmek için doktorundan ‘Risk taşımamaktadır’ belgesi alması gerekiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI