radyobir
radyobir

Nina Braun'la göz doldurdu

Alman bir kızın Türk gencine aşık olmasından sonraki süreci anlatan bir tiyatro oyununda Nina Braun'u güzel ve başarılı oyuncu Tuğba Erdem oynuyor.

12 Şubat 2019 13:40 | Kategori: Kültür & Sanat

Nina Braun’un konusu ´Almanya'da tanınan bir sanatçı ailenin kızı olan Nina Braun, Hakan adlı bir Türk'e aşık olunca hayatı değişmeye başlar.  Sevgisini her şeyin önüne koyan Nina, kendini hiç beklemediği bir girdaba doğru sürüklenirken bulacaktır.

Sakarya'da bir oda... Tavanda asılı bir ip... Ve yerde yatan bir kadın... 

Olanları hatırlamaya çalışan Nina, seyirciyi hafızasının karanlık noktalarında bir gezintiye çıkartıyor. 

"Nasıl bu hale geldim? Şimdi ne yapmalıyım? Niye ben ölüyorum?" gibi.

Tuğba Erden "Nina Braun” tiyatro oyununu her genç kızın izlemesi gereken bir oyun olduğunu dile getiriyor.

Tuğba Erden1996’da doğdu. 2011-2015 yılları arasında Tiyatro Ti’de başta Hakan Pişkin olmak üzere İrem Altuğ ve Esin Doğan gibi isimlerden eğtim aldı. 2015 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazandı. Levent Ünalan Talent 'in Başarılı Tiyatro Oyuncusu Tuğba Erdem yakında "Nina Braun” oyunuyla bir çok ödül alacağı gibi görünüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI