radyobir
radyobir

Nordik Film Günleri devam ediyor

Akbank Sanat Sinema Kuşağı kapsamındaki 3-30 Haziran 2017 tarihleri tarihleri arasında düzenlenen Nordik Film Günleri devam ediyor. Akbank Sanat Sinema Kuşağı kapsamında, İsveç Başkonsolosluğu, Norveç ve Danimarka Büyükelçilikleri'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında 9 Haziran Cuma günü İsveç yapımı Hotel, 10 Haziran Cumartesi günü İsveç yapımı Hiç Gözyaşı Dökme, 13 Haziran Salı günü Norveç yapımı Dalga isimli filmler orjinal dillerinde ve Türkçe altyazılı olarak izleyiciyle buluşacak.

05 Haziran 2017 10:53 | Kategori: Kültür & Sanat

Program:

9 Haziran 2017, Cuma Saat: 19.00 Hotel

Yönetmen: Lisa Langseth
Oyuncular: Alicia Vikander, David Dencik, Anna Bjelkerud 2
Yapım ve Format: İsveç, Patrik Andersson, 2013, 97’, Blue-ray
Güzel bir yaşamı olan Erika aniden psikolojik sorunlar yaşamaya başlar ve bir grup terapisine katılarak değişik travmaları olan insanlarla tanışır. Bir süre sonra, grup üyeleri, olmak istedikleri kişiler olabilmek ve farklı kişilikler olarak hayatlarını sürdürebilmek için otellerde konaklama kararı alırlar.

10 Haziran 2017, Cumartesi Saat: 15.00 Hiç Gözyaşı Dökme

Yönetmen: Mans Marlind, Björn Stein
Oyuncular: Hakan Hellström, Adam Lundgren, Disa Östrand
Yapım ve Format: İsveç, Acne Drama AB, 2013, 119’, Blue-ray
Göteborg’ta yaşayan Pål müzik dünyasında şöhrete kavuşma hayalleri kurmaktadır. Ama buna en büyük engel kendisidir. Kendisine yardımcı olan iki arkadaşı ve yaşadığı sıkıntılar eşliğinde onu duygusal yolculuğunda izleriz.

13 Haziran 2017, Salı Saat: 19.00 Dalga

Yönetmen: Roar Uthaug
Oyuncular: Kristoffer Joner, Ane Dahl Torp, Jonas Hoff Oftebro
Yapım ve Format: Norveç, 2015, FanteFilm Fiksjon, 96’, Blue-ray
85 metre yüksekliğinde şiddetli bir tsunami Norveç Geiranger fiyordunu aştığında kimse buna hazır değildir. Afete yakalananlar arasında bir de jeolog vardır.
*Tüm filmler orijinal dillerinde ve Türkçe altyazılı gösterilecektir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI