Norveç'te tren istasyonlarında sıcaklık 4 derece düşürülecek
Norveç devlet demiryolu şirketi Bane Nor, enerji tüketimini azaltmak amacıyla ülkedeki 334 tren istasyonunda sıcaklığı 21'den 17 santigrat dereceye düşüreceğini duyurdu.
Donetsk ve Lugansk halk cumhuriyetleri ile Herson ve Zaporojye’nin Rusya’ya bağlanmasına ilişkin anlaşmaların imzalanacağı tören, geçen hafta Kremlin Sarayı’nda gerçekleşti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, törende bölgelerin Rusya’ya bağlanmasını içeren anlaşmaları imzaladı.
Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
- Göçmenleri tren seferlerinin durması bile engelleyemedi
- ABD, Ukrayna'ya uranyumlu tank mermisi gönderecek
- Pensilvanya'da "tehlikeli madde" taşıyan tren raydan çıktı
- İran'da hava sıcaklığı 50 dereceyi gördü
- Fransa'da hızlı tren protestosu
- Guiness Rekorlar Kitabı'na giren boks antrenmanı
- Trende siyahi evsizi boğan eski askerin yargılanmasına karar verildi
- El Nino başladı, 2024'te sıcaklık rekoru kırılabilir
- Hindistan'daki tren kazasında ölü sayısı 233'e yükseldi
- Meksika sınıra daha fazla ulusal muhafız gönderecek