radyobir
radyobir

Nurgül Yeşilçay çiftlik satın aldı

Nurgül Yeşilçay, Bodrum-Gümüşlük'te geniş bahçesi bulunan bir ev satın aldı. Organik tarıma merak saran oyuncu, bahçesinde sera kuracak, inek besleyecek.

16 Haziran 2015 03:01 | Kategori: Magazin

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, organik tarıma merak sardı. Bodrum-Gümüşlük’te geniş bahçesi bulunan bir ev satın alan Yeşilçay, önceki gün oğlu Osman Nejat ve sevgilisi Özgür İnal’la yeni evinde görüntülendi.

Önünde ineklerin otladığı evin etrafında sevgilisi ve oğluyla birlikte keşfe çıkan Yeşilçay, çevre planlamasını da yaptı. "Buraya sera kuracağım, ineklerden de süt sağarız” diyen ünlü oyuncu, gün boyunca oğluyla şakalaştı. Çok keyifli olduğu gözlenen Yeşilçay, evinde ağırladığı misafirleri için bahçede mangal partisi de verdi.

Köy yaşamı Nurgül Yeşilçay, yaz aylarını geçirmeyi planladığı Gümüşlük’teki yeni evinin bahçesinde sera kuracak, sebze ve meyvesini kendi yetiştirecek.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI