radyobir
radyobir

O artık bir marka!..

Önceden yazdıkları ile Twitter fenomeni haline gelen @fuatavni sonunda marka oldu. 658 bin takipçisi bulunan 'Fuat Avni' için marka başvurusunda bulunan Mehmet Emin Aktaş, 'Fuatavni' markasını koruma altına aldı. Aktaş, 'Fuatavni' markası ile mal ve hizmet üreteceğini belirtti.

15 Aralık 2014 15:52 | Kategori: Ekonomi

Son yapılan "14 Aralık Soruşturması" dâhil bir dizi büyük operasyon ve gelişmeyi önceden paylaşması ile adından söz ettiren ‘Fuat Avni’ için marka başvurusu geçtiğimiz 19 Nisan’da yapıldı.
Türk Patent Enstitüsü’ne, Topkapı Patent aracılığı ile başvuran Mehmet Emin Aktaş, 'Fuatavni’ markasını tescil etmek istediğini bildirdi.

GEÇİCİ BARINMA HİZMETİ...

Aktaş, 'Fuatavni' markası ile üreteceği hizmetler için şu bilgiyi paylaştı: "Yiyecek ve içecek sağlanması,  geçici konaklama, gündüz bakımı (kreş), ve hayvanlar için geçici barınma sağlanması hizmetleri.”
TPE yaptığı değerlendirme sonrası ‘Fuatavni’ için mal ve hizmetler sınıfından tescil kararı verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI