radyobir
radyobir

O illere kar uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yağışların Doğu Anadolu'nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara, kuzey ve iç kesimler ile Göller Bölgesi'nde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

08 Kasım 2017 09:03 | Kategori: Yaşam

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu, Bingöl ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara, kuzey ve iç kesimler ile Göller Bölgesi'nde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI