radyobir
radyobir

O sunucu RTÜK'e şikayet edildi

Kral TV radyosunda program yapan Ali Şentürk, Afrin operasyonuna ilişkin kullandığı 'Operasyona itiraz eden, sesini çıkaran ister gazeteci, ister milletvekili olsun vurun' sözleri nedeniyle RTÜK'e şikayet edildi.

24 Ocak 2018 08:51 | Kategori: Medya

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Afrikalı Ali olarak bilinen Ali Şentürk'ü canlı yayında kullandığı "Operasyona itiraz eden, sesini çıkaran ister gazeteci, ister Milletvekili olsun vurun" sözleri nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) şikayet etti.

Şentürk'ü şikayet ettiğini duyuran Yarkadaş, Twitter hesabından "Bu ülkenin önemli bir yayın kuruluşunda, yine bu ülkenin hiçbir yurttaşı hedef gösterilemez; infaz çağrısı yapılamaz! Ki; hangi düşünceye sahip olursa olsun, hiç kimsenin böyle bir çağrıya hakkı yoktur!" açıklamasında bulundu.

NE DEMİŞTİ?

Sunucu, radyo yayınında şunları söylemişti:

"Ağızlarına barışı almasınlar, insanlarla dalga geçiyorlar. Biz geri zekalı değiliz. Doğu halkı geri zekalı değil. En ağırı yapılsın, polisime sesleniyorum, acımasınlar. Öyle sokağa çıkanlara acıma duygusunu bir kenara bıraksınlar. Çıkanı vursunlar, alnından vursunlar. Milletvekili, gazeteci, iş adamı da olsa vursunlar."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI