radyobir
radyobir

Obama'nın seçim uzmanı Türkiye'de

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği'nin mayısta düzenleyeceği konferansta, dünyanın önemli liderlerine seçim kazandıran isimler buluşuyor. Hillary Clinton'un 2016 başkanlık seçimlerindeki baş stratejisti Celinda Lake ile İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu'nun kampanya direktörü Aron Shaviv'in yanında Obama'nın başdanışmanı ve 2012 kampanyasının direktörü Jim Messina da geliyor.

27 Nisan 2015 07:58 | Kategori:

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği’nin (EAPC) 20. Yıl Konferansı İstanbul ’da yapılacak. EAPC’nin 20. Yıl Konferansı’nda Amerika’nın ve Avrupa’nın en önemli siyasi danışmanları biraraya geliyor.

7- 8 Mayıs’ta yapılacak olan EAPC 20. Yıl Konferansı’nın ana teması "Hyperconnected bir dünyada demokrasilerin geleceği” olacak.
Konferansta biraraya gelecek olan dünyaca ünlü siyasi danışmanlar ve kampanya direktörleri, dijital medya ve sosyal medya aracılığı ile 7/24 birbirine bağlı bugünün dünyasında siyasetin, seçim kazanmanın ve kampanya yönetmenin sırlarını paylaşacaklar.

Barack Obama’nın 2012 Başkanlık seçim kampanyasının baş mimarı ve İngiliz Başbakanı David Cameron’un baş stratejisti Jim Messina da, Birleşik Krallık'ta 7 Mayıs yapılacak olan genel seçimlerden saatler sonra İstanbul’da gelecek ve EAPC konferansının keynote konuşmacısı olacak. Konferansta CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, İstanbul Politikalar Merkezi Başkanı Fuat Keyman, Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır ve Avrupa Siyasi Danışmanlar derneği Başkanı Necati Özkan’da birrer sunum yapacak.

İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu’nun kampanya direktörü Aron Shaviv, bir kaç hafta önce İsrail seçimlerinden sürpriz zaferle nasıl çıktıklarının sırlarını paylaşacak. Matthew McMillan, Marko Rakar ve Scott Goodstein gibi dijital dünyanın guruları, araştırma ve mesaj geliştirme sanatının ustaları Mark Mellman, Christoph Hofinger ve Igor Mintusov konferansta tecrübelerini paylaşacaklar.

HILLARY CLINTON'UN STRATEJİSTİ DE GELİYOR

Hillary Clinton’un 2016 başkanlık seçimlerindeki baş stratejisti Celinda Lake de EAPC ‘0. Yıl konferansında hazırlanmakta oldukları kampanya ile ilgili ipuçlarını paylaşacak. Bo Krogvig, Volker Riegger ve Sepp Hartinger efsane kampanya direktörleri; Marco Cacciotto, Lauren Bohn ve Brian Paler gibi trendsetter’lar ve onlarca Avrupalı siyasi danışman tecrübelerini katılımcılara aktaracak.

Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği Başkanı Necati Özkan, İstanbul’da düzenledikleri konferansın İngiltere ve Türkiye ’de yapılacak olan Genel Seçimlerin ortasında olduğunu, hem ana temasıyla, hem oturumlarıyla ve hem de konuşmacı isimleriyle son yılların en önemli konferansı olacağını bildirdi ve "Bu konferans siyasi iletişim ve strateji konusunda herkese muazzam bir fırsat sunuyor. Bu konferans siyasi iletişim alanının yaşayan en büyük ustalarını bir araya getirmekle kalmıyor, dijital ve sosyal medya alanında devrim yaratan iletişimcileri de İstanbul’da buluşturuyor. Siyasiler, akademisyenler, iletişimciler ve pazarlamacıların bu fırsatı kaçırmamalarını özellikle tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Konferansın programı ve konuşmacılar listesi http://eapcistanbulconference.com isimli web sitesinden öğrenilebilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI