radyobir
radyobir

Ödül töreninde ünlüler geçidi

Gecce.com internet sitesinin ödül töreninde sinema, müzik ve televizyon dünyanının ünlüleri adeta şıklık yarışındaydı..

22 Şubat 2018 02:54 | Kategori: Magazin

Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirilen Gecce Mekan Ödülleri 2018 töreninde, ünlüler şıklık yarışındaydı...

Tören gecesine Bülent Ersoy, Zerrin Özer, Sinan Akçıl, Orhan Gencebay, Sevim Emre, İvana Sert, Uğurkan Erez, Hamdi ve Selen Alkan, Seren Serengil, Yaşar İpek, Serdar ve Chloe Ortaç, Bengü, Oktay Kaynarca, Seda Sayan, Yeşim Salkım, Mustafa ve Selin Ceceli, Elif ve Kerem Gönlüm, Işıl Reçber, Cenk Eren, Yeliz Yeşilmen, Leyla Alaton gibi ünlü isimlerin aralarında bulunduğu, iş, sanat ve medya dünyasından birçok davetli katıldı. Bu seneki ödül töreninin sunuculuğunu ise Burcu Kıratlı ve Özge Ulusoy yaptı.



Zeynep Özyılmazel

Zeynep Özyılmazel’in canlı performansıyla başlayan ‘Gecce Mekan Ödülleri 2018’, Amerikalı ünlü sanatçı Martha Wash’ın, Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki en önemli temsilcilerinden Serhat ile beraber performans sergilemesiyle devam etti.

Pişti gecesi 

Bir çok ünlü ismin katıldığı ödül gecesine yaşanan piştiler adeta damgasını vurdu. Bülent Ersoy mahkemelik olduğu Lerzan Mutlu ve kendisini kötü estetiğe örnek gösteren Ayşe Tolga ile pişti oldu.



Yeşim Salkım

Seda Sayan ise Gülben Ergen yüzünden kendisine tavır alan Yeşim Salkım ve Seren Serengil ile törende karşılaştı.

Yaşanan piştilerden en çok rahatsız olan ise Diva Bülent Ersoy oldu. Lerzan Mutlu'yu görünce moralinin çok bozulduğu görülen Divanın gergin tavırlar sergilediği öğrenildi. Geceye davetli olan Gülben Ergen ise kendisinin dava açması ile üç gün hapishanede yatan Seren Serengil ve Hakan Uzan ile evliyken yuvasını yıktığını iddia eden Yeşim Salkım'ın geleceği öğrenmesi ile yaşanacak olayların önüne geçmek için törene katılmaktan son anda vazgeçti.

Ettiğini bulma dünyası diyoruz 

Geçtiğimiz haftalarda üç gün ceza evinde kalan Seren Serengil geceye sevgilisi Yaşar İpek ile birlikte katıldı. Yaşar'la single yaptık o bu hafta çıkacak" dedi. Sevgilisi Serengil'in giymiş olduğu cesur kıyafeti sorulan İpek, 



Yaşar İpek, Seren Serengil

" Öyle izin filan yok karışmıyorum. Normalde kıskanç biri değilim ama rica etsem kırmaz beni" dedi. Son olarak Serengil, Demet Akalın'ın Demet Şener'e söylediklerini haklı buluyorum derken " Biz buna ettiğini bulma dünyası diyoruz" şeklinde konuştu.

Seda ile yemek yiyeceğiz 

Törene katılan Yeşim Salkım şıklığı ile dikkat çekti. Nisan'da çıkacak filmi hakkında konuşan Salkım, ondan sonra yeni bir filme projesine daha başlayacağını müjdesini verdi. Bir süredir kavgalı olduğu ve aynı geceye katılan Seda Sayan ile ilgili sorulara Salkım, " Programında benden özür diledi. Uzattığı zeytindalına da kayıtsız kalamadım. Birlikte yemek yiyeceğiz" diyerek içeri girdi.



Sinan Akçıl

Otilia ile tekrar görüşüyor 

Sinan Akçıl geceye yalnız katılan isimler arasında yer aldı. Eski sevgilisi Romen şarkıcı Otilia ile tekrar barışma arifesinde olduğunu açıklayan Akçıl'ın keyfi yerindeydi. Otilia'nın İstanbul'a geldiğini söyleyen Akçıl, güzel sevgilisinin  "Seni göremeyeceksem böyle olmuyor gideceğim yani dediğini" söyledi. TRT ekranlarında yeni bir müzik programına  başlayacağını belirten Akçıl ilk konuklarının sevgilisi Otilia ve Serdar Ortaç'ın konuk olacağını söyledi.



Selin İmer, Mustafa Ceceli


Şimdilik çocuk düşünmüyoruz 

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ve Selim İmer çifti geceye el ele geldiler. Hasta halde törene geldiğini söyleyen Ceceli, 14 Şubat konseri ile ilgili olarak güzel geçtiğini söylerken kendisini yalnız bırakmayan sanatçı dostlarına teşekkür etti. Giyim tarzına eşi Selin İmer'in karışıp karşımadığı sorularına Ceceli, " Nasıl görüyorsanız mutlaka onun eli değiyor" dedi. Geçtiğimiz yaz evlenen çift çocuk yapmayı düşünüyormusunuz? sorularına şarkıcı, " Gördüğünüz gibi yok valla. Biz 10 Temmuz'da evlendik. Yakın gelecekte bununla ilgili olarak bir plan yok şimdilik" dedi 



Uğurkan Erez, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel

Kızım kime çekmiş bilmiyorum 

Yönetmen Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çifti törene birlikte katıldılar. Yeni bir film için yönetmen koltuğuna oturacağını belirten. Alkan, " Ayrıca konuk oyuncu olarak bir dizide oynayacağım" dedi. Kızı Zeynep'in sosyal medyadaki çok konuşulan dansı ile ilgili sorulara , " Zeynep kime çekmiş bilmiyorum. Ama  eğlenceli enerji dolu. Yüreği iyi aslında. Dans etmeye devam etsin. Nasıl mutlu olacaksa o olsun ister oyuncu olsun ister evde otursun yeterki iyi bir insan olsun" dedi.



Chleo, Serdar Ortaç 

Chleo'da benim starım

Popçu Serdar Ortaç törene manken eşi Chleo ile birlikte katıldı. Güzelliği ve şık kıyafeti ile dikkat çeken Chleo yaklaşık bir saatte hazırlandığı söyledi. Uzun süredir birlikte görülmedikleri sorulan çiften Ortaç, " aslında her dakika yanyana yaşıyoruz. Biz devamlı içiçeyiz. Çünkü biz arkadaş gibiyiz. Hem abi kardeş  hem abla kardeş, bir elmanın iki yarısı yani" dedi. Gazetecilerin eşi Chleo'ya kendisini hayranlarından kıskanıyor musun? sorusu karşısında ara giren Ortaç eşinin güzelliğinden bahsederek muhabirlere 'sizce ben mi onu kıskanmalıyım yoksa o mu beni ? şeklindeki soruları karşısında 'siz de starsınız sözlerine " O da benim starım " cevabını verdi. Manken, ilişkilerinin yedi yıllık olduğu söylerken " Artık kıskançlık kalmadı. Hiç kıskanmıyorum " dedi. Ebru Gündeş'le barıştıkları hatırlatılan Ortaç, " Barıştık ama ondan sonra hiç görüşmedik" dedi. 


Seda Sayan

Balık yemeğe gideceğiz

Geceye katılan Seda Sayan törende ödül verdi. Mahkemelik olduğu Yeşim Salkım ile barışması ile ilgili olarak " Bir hata yaptım, hatta sizden öğrendim. Evinden taşınmak zorunda kalmış dedi. Aradım ve yayında özür diledim şeklinde konuştu. Muhabirlerin Birlikte yemek yiyecekmişsiniz demesi üzerine " Evet balık yemeğe gideceğiz" dedi.



Ayşe Tolga

Ben öyle bir şey söylemedim

Diva Bülent Ersoy hakkında söylediği sözler ile konuşulan Ayşe Tolga şıklığı ile dikkat çekti. Gecenin iyi geçtiğini söylen Tolga, Bülent Ersoy hakkında söylediği iddia edilen her yeri estetikli haberler ile ilgili olarak , " Ben onun için esnetikli filanda demedim. Yalan haber bunlar. Ülkede konuşulacak o kadar şey varken bunların konuşulması hoş değil" dedi. Aynı törene katılan Diva'nın kendisini tanımadığı sözleri de hatırlatılan Tolga, ise, beni tanımaması normal hiç görüşmedik" demesi dikkat çekti.



Lerzan Mutlu

Of Allah korusun be ne görmesi 

Davalı olduğu Bülent Ersoy ile pişti olan Mutlu çıkışta gece hakkında konuştu. Her şeyin güzel olduğunu söyledi. Davalı olduğu Bülent Ersoy ile yüz yüze geldiniz mi? aranızda bir diyalog geçtim sorusuna yüzünü ekşiterek " Of Allah korusun ne görmesi bunları konuşmayalım" diyerek kaçarak gitti.



Bülent Ersoy

Dava devam ediyor 

Törene son anda yetişen Bülent Ersoy çıkışta soruları yanıtladı. Taktığı takıları ile yine ilgi odağı olan Ersoy, gecenin çok güzelgüzel geçtiğini söyledi. Davalı olduğu Lerzan Mutlu'yu görüp gerildiği konuşulan Diva, kendisini gördünüz mü? Sizinle gelip konuştu mu özür dileme filan oldu mu ?sorusuna, "Hayır sanırım o aralarda idi görmedim. Gelmedi de, Dava devam ediyor" şeklinde konuştu. 



Yeliz Yeşilmen

Adana basınınca sitem 

Geceye yalnız katılan Yeliz Yeşilmen eşi Ali Uğur Akbağ'ın borçları nedeni ile icra ile lüks cipine  el konulduğu haberleri ile ilgili olarak' " 150 Bin TL az bir para. Zaten benim arabam 600 Bin TL "dedi. Bunu İstanbul basınından beklerdim ama Adana basınından beklemezdim diyen Yeşilmen, Adana basınına sitem etti.



Bengü



Burcu Kıratlı



Hakan Akkaya, İvana Sert



Kerem - Elif Gönlüm



Linet



Oktay Kaynarca



Özlem Ada Şahin, Berkay



Özlem Yıldız



Tarık Ünlüoğlu, Gülenay Kalkan



Zerrin Özer

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI