radyobir
radyobir

Oğuzhan "Gelirim" haberi gönderdi

Beşiktaş'ta taraftarların tepki gösterdiği Oğuzhan'dan sürpriz bir hamle geldi. Oğuzhan, kendisini daha önce defalarca isteyen Fenerbahçe'ye adeta açık kapı bıraktı.

29 Aralık 2018 12:26 | Kategori:

Aziz Yıldırım döneminde aracılar vasıtasıyla getirilen teklifleri hiç dinlemeyen Oğuzhan'ın "Anlaşırlarsa gelirim" demeye başladığı belirtildi. Oğuzhan'ın devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacağı iddia ediliyor.

Yıldız oyuncu, bu sezon gösterdiği etkisiz performansla siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Kariyerine Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında başlayan Oğuzhan, 2008/2009 sezonunda Arsenal altyapısında oynamaya başlamış, 2012 yılında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Bu sezon siyah-beyazlı formayla 23 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi. Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI