radyobir
radyobir

Önce dua etti, sonra öfkelendi

Aydın'da gece yarısı aracı yoldan çıkan alkollü bir sürücü, olay yeri jandarma bölgesi olduğu için cezai işlem yapmadan jandarmanın gelmesini bekleyen polislere önce dua ve teşekkür etti.

06 Kasım 2018 09:33 | Güncelleme :06 Kasım 2018 09:35 | Kategori:

Çekici parasından da kurtulmak isteyen alkollü şahıs bölgeye gelen polisler tarafından aracının polisler tarafından insan gücüyle itilerek çıkarılmasını istedi. Önce polise bol bol dua eden şahıs, alkollü araç kullanma cezasına bir de çekici parası ekleneceğine öğrenince bu defa öfkelendi. 

Olay gece yarısı Aydın Çeştepe yakınlarında bulunan hayvan pazarı civarındaki kanal yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı alkollü olduğu belirtilen M.A. yönetimindeki 09 PH 633 plakalı araç ile yoldan çıktı. Yoldan geçen başka bir vatandaş askıda kalan ve tarlaya düşmek üzere olan aracını tehlikeli bir şekilde kurtarmaya çalışan sürücüyü görünce durumu polis ekiplerine ihbar ederek yardım istedi. Bölgeye gelen polis ekipleri aşırı alkollü olan sürücüyü direksiyondan indirip olay yeri jandarma bölgesi olması nedeniyle durumu jandarmaya bildirdi. Alkollü şahıs ilk etapta cezai işlem yapılmayınca polislere bol bol dua etti. Çekici parası da vermeden aracının polis ekiplerince itilerek kurtarılmasını isteyen M.A. isimli alkollü sürücü, isteği yerine gelmeyince bu defa öfkelendi. 

Polis ekipleri olay yerini ve alkollü şahsı jandarmaya devrederken, alkollü şahsın cezai işlemi jandarma tarafından uygulandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI