radyobir
radyobir

Önce gökten indi, sonra istiridyeden çıktı

Şarkıcı Deniz Seki meslek hayatının 20. yılını önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki konseriyle kutladı.

10 Aralık 2017 02:44 | Kategori: Magazin

Yaklaşık 1500 kişi Deniz Seki şarkıları dinlemek için mekanda yerini alırken, Simge Sağın ve Reyhan Karaca gibi ünlü isimlerde Seki'yi en önde takip etti.

SALINCAKLA SAHNEYE İNDİ

Deniz Seki konserinde Gülşah Saraçoğlu imzalı iki ayrı kostüm giydi. Konserin ilk bölümünde Seki, uzun saçaklı mayosuyla sahneye havadan sarkan bir salıncakla indi. Deniz Seki ikinci bölüme de bir istiridye kabuğu içinden çıkarak başladı. Seki’nin bu bölümde giydiği yeşil tuvaleti de göz doldurdu.

ŞARKILARIM BENDEN GÜÇLÜ ÇIKTI

Konseri öncesi siyah kıyafetiyle muhabirlerin karşısına geçen Deniz Seki, "Bütün şarkılarım çocuklarım gibi. Dile kolay 20 yıl. En son Aralık 2009'da burada sahne almıştım. Biliyorsunuz siyah renk Japonlar'da mutluluk demek. Ben çok mutluyum. Ama geçtiğimiz zamanda şarkılarım her zaman benden güçlü çıktı. Benim en büyük mirasım şarkılarım bu geçen 20 yılda" şeklinde konuştu.



MİDE AMELİYATI OLMADIM

Kilo aldığı ve mide ameliyatı olacağı yönünde çıkan haberler hakkında da konuşan Deniz Seki "İncecik bir kadınım ben. Ameliyat olmadım. Sporla ve diyetle fazla kilolarımdan kurtulacağım için ameliyat olmadım. Ki yapmadılar zaten beni ameliyat" dedi.

SEVGİNİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ

Muhabirlerin "Eski nişanlınız Faruk Salman'la, Faruk Bey Bey'in babası yüzünden ayrıldığınız söyleniyor. Kendisi sizi istememiş. Bu konu doğru mu?" sorusuna Deniz Seki "Faruk Bey benim için çok değerli. Ben de onun için çok değerliyim. Ayrılıklar olabilir. İleride ne olacağı belli olmaz. Devam ederse eder, bittiyse bitti. Ama zaman ne getireceği belli olmaz. Sevginin önüne kimse geçemez" yanıtını verdi.

YENİ ALBÜME SEZEN AKSU ŞARKISI

Yeni albümü için stüdyoda olduğunu söyleyen Deniz Seki, albümde "En kıskandığım şarkı” dediği sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya ait 'Gidemem'i de okuyacağını sahnede müjdeledi. Sezen Aksu’ya olan sevgisini "İyi ki hayatımızda Sezen Aksu var. Duygularımıza tercüman oluyor. Onunla aynı yüzyılda yaşamaktan mutluluk duyuyorum. En zor dönemlerimde yanımda öyle bir oldu ki. Ona ne kadar teşekkür etsem az. Onu çok seviyorum. Buradan kendisine selam olsun" cümleleriyle dile getirdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI