radyobir
radyobir

Önder Özen, Kasımpaşa'dan ayrıldı

Kasımpaşa'da Teknik Direktör Önder Özen ve yardımcısı Marco Aurelio'nun sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

26 Haziran 2015 11:43 | Güncelleme :26 Haziran 2015 12:19 | Kategori:

spor toto süper lig'de mücadele eden Kasımpaşa'da şok bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezonun ortasında Şota Arveladze'nin yerine teknik direktörlük görevine gelen Önder Özen ve yardımcısı Mehmet Aurelio ile yollar ayrıldı.

Lacivert beyazlı yönetim bu konudaki kararını kulübün resmi sitesinden duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımımız Teknik Sorumlusu Zeki Önder Özen'in ve yardımcısı Mehmet Aurelio'nun sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih edilmiştir.
 
Görevde kaldıkları süre boyunca verdikleri emek ve gösterdikleri özveri için Sayın Zeki Önder Özen'e ve Sayın Mehmet Aurelio'ya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, futbol hayatlarında başarılar diliyoruz."

YÖNETİM ÖNDER ÖZEN'LE AYRILMAYI ÇOK ÖNCEDEN KARARLAŞTIRMIŞTI

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan bu açıklamaya karşın, yönetim kurulunun Önder Özen ve ekibini göndermeyi çok önceden kararlaştırdığı öğrenildi. Lacivert beyazlı yöneticilerin özellikle transfer politikası konusunda Özen ile görüş ayrılığına düştüğü belirtildi. Önder Özen ise dün Radyospor'a yaptığı açıklamada istifasının söz konusu olmadığını, görevine devam edeceğini söylemişti.

8 MAÇTA 2 GALİBİYET, 2 BERABERLİK, 4 YENİLGİ

Ligde geçen sezonun 27. haftasında Kasımpaşa'nın başına geçen Önder Özen'in bu takımdaki teknik direktörlüğü kısa sürdü. Lacivert-beyazlı takım, Özen yönetiminde sezon sonuna dek yaptığı 8 maçta 2'şer galibiyet ve beraberlik elde ederken, 4 maçtan mağlup ayrıldı.
      
İstanbul temsilcisi geride bıraktığımız sezonu 37 puanla ligi 13. sırada tamamlamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI