radyobir
radyobir

Onur serbest kalabilir...

Trabzonspor'da 31 yaşındaki kaleci, 2 milyon euro'yu aşan alacağının "Bir bölümü peşin, gerisi taksit" şeklinde ödenmesi için yapılan teklifi kabul etmedi. 2 gün içinde para ödenmezse Onur serbest kalacak!

05 Ocak 2019 11:14 | Kategori:

Trabzonspor maddi sıkıntılar yüzünden transferde adım atamazken, kaleci Onur Recep Kıvrak’ı da bedavaya kaptırmak üzere. Yeni Malatya yenilgisi sonrası Burak Yılmaz’la birlikte kadro dışı bırakılan 31 yaşındaki eldiven TFF’ye noter aracılığıyla bir ihtarname göndermiş ve tek taraflı sözleşme fesih talebinde bulunmuştu.

Bordo-Mavili yönetim, 2 milyon euroyu aşan parası için "Bir bölümü peşin, gerisi taksit” şeklinde ödeme teklifinde bulundu ancak Onur kabul etmedi. Para pazartesi günü akşamına kadar ödenmezse Onur serbest kalacak. Trabzonspor’un Onur ile Tolga Zengin’i takas yapmak için çaba harcadığı bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI