radyobir
radyobir

Opera Yıldızları Aydın Gün için sahnede

Devlet Opera ve Balesi 2016-2017 sanat sezonunda, doğumunun 100. Yılı münasebetiyle Aydın Gün'ü tüm sahnelerinde bir dizi konserle anmaya devam ediyor.

19 Mart 2017 10:59 | Kategori: Kültür & Sanat

İlki Mersin’de gerçekleşen, zengin bir program ile Ankaralı izleyiciye dünya opera repertuvarının en seçkin eserlerinden bölümlerin sunulacağı, "Opera Yıldızları” konseri başta Ankara olmak üzere, diğer illerde de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de operanın gelişmesine çok büyük katkıları olan, Ankara ve İstanbul Operası’nın kurucusu, Devlet Sanatçısı, rejisör, opera sanatçısı Aydın Gün gala konserle Ankara’da da saygıyla selamlanacak.

Ankara Opera Orkestrası’nın eşlik edeceği "Opera Yıldızları” konserinde, ülkemizi uluslararası düzeyde başarıyla temsil eden Devlet Operası’nın yıldız  solistleri; Soprano Deniz Yetim, Soprano Zerrin Karslı, Tenor Murat Karahan, Bas Tuncay Kurtoğlu ve Bariton Caner Aakgün yer alıyor.

Zengin içeriği ile Ankaralı izleyiciye dünya opera repertuvarının en ünlü eserlerinden seçkilerin sunulacağı,  "Opera Yıldızları”’ konseri Mersin’den sonra Ankara’da da heyecanla bekleniyor   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI