radyobir
radyobir

Orhan atik'in görevine son verildi!..

Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevine son verildi. Bir süredir Riekerink ve yönetici Levent Nazifoğlu ile görüş ayrılığı yaşayan ve bazı futbolcularla tartışan Atik, işine son verildiğini bu sabah antrenman için geldiği tesislerde öğrendi. Orhan Atik bu karara çok sert tepki gösterdi.

09 Aralık 2016 12:08 | Kategori:

Galatasaray Yönetim Kurulu şok bir karar aldı ve teknik direktör Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevine son verdi.

Atik bu kararı sabah antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde öğrendi. 48 yaşındaki teknik adama, görevine son verildiği ve idmana alınmayacağı bilgisi verildi. Orhan Atik bağırarak bu duruma tepki gösterdi.

Orhan Atik bir süredir teknik direktör Jan Olde Riekerink ve Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ile kadro tercihleri başta olmak üzere birçok konuda fikir ayrılığı yaşıyordu.

Riekerink'in, Atik'in gönderilmesi kararına herhangi bir tepki vermediği öğrenildi.

YASİN ÖZTEKİN VE SİNAN GÜMÜŞ İLE TARTIŞMIŞTI

Orhan Atik, son dönemde futbolculardan Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş ile maçlarda yaşadığı gerginliklerle gündeme gelmişti.

Adanaspor ile yapılan lig maçında Yasin, oyundan çıkarılmasının ardından Atik ile tartışmış ve yedek kulübesini yumruklamıştı. Yasin bu gerginlik sonrası 1 hafta süreyle kadro dışı kaldı.

Sinan Gümüş de Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Elazığspor maçında oyundan alındıktan sonra Orhan Atik'e tepki göstermiş ve eldivenlerini yere fırlatmıştı.

ORHAN ATİK, MUSTAFA DENİZLİ'DEN SONRA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMIŞTI

Orhan Atik geçen sezon Mustafa Denizli'nin istifasının ardından geçici bir süre için Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevini üstlenmişti.

Profesyonel futbol kariyerinde Bakırköyspor, Antalyaspor, Yimpaş Yozgatspor ve Göztepe formalarını giyen Atik, 196 maçta 3 gol kaydetti.

2003 yılında Elazığspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Atik, daha sonra İstanbulspor ve Mardinspor'da da aynı görevleri ifa etti.

2007'de Beylerbeyi'nin başına geçtikten bir yıl sonra Antalyaspor'da yardımcı antrenör oldu. 2008'de Antalyaspor'un başına geçtikten sonra 2010 yılında Galatasaray A2 takımının başına getirildi.

1 Mart 2016'da Mustafa Denizli'nin istifasının ardından Galatasaray'ın teknik direktörü oldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI