radyobir
radyobir

Ormanda hayvan beslediler

Hayvan severlikleriyle gündeme gelen Jessica May ve Ömür Gedik Usla Akademi'den aldıkları ayrıştırılmış artık yemekler ile Beykoz Orman'ında sokak hayvanlarını besledi.

15 Kasım 2017 11:07 | Kategori: Magazin

HAÇİKO ailesine katılan Jessica May, önceki gün günübirlik Adana'dan İstanbul'a gelerek sokak hayvanlarını besledi. Ünlü oyuncu çalışmalarının ilk adımını USLA Akademi’nin destek verdiği etkinlikle gerçekleştirdi. USLA Akademi ve HAÇİKO ortaklı gerçekleşen etkinlikte okuldan alınan ayrıştırılmış artık yemekler Beykoz Orman’ında Sokak hayvanlarına dağıtıldı.

Eğitim programlarında hayvanlar için özel ayrıştırılmış atıklar ile ilgili konular işlediklerini belirten Usla Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Emel Arslan Güryıldız, "Verdiğimiz eğitimlerde atık yönetimine önem veriyoruz. Okulumuzdan mezun olan şefler Türkiye’nin çeşitli otel ve restoranlarında çalışıyorlar. Aldıkları eğitim sayesinde birçok atığın çöpe gitmesi engelleniyor. Böylece bir nebzede olsa sokak hayvanlarına destek oluyoruz” dedi.

Aralarında Ömür Gedik'in de içinde bulunduğu grupla hayvanları beslemeye giden Jessica May, "Ben çiftlikte büyüdüm. Hayvanlara yapılan eziyetleri gördükçe canım acıyor. Bu tür etkinliklerde yer almanın hayalini kurardım. Bugün benim için çok özel ve güzel bir gün. Ömür hanım sayesinde hayallerime yaklaştım. Şu an burada kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI