radyobir
radyobir

Otelde yangın paniği!..

Fatih Eminönü'nde bir otelin sauna kısmında bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Yangında otelde mahsur kalan müşteriler tahliye edilirken, aşırı kilolu bir kişinin tahliyesi sırasında itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

27 Nisan 2018 07:48 | Güncelleme :27 Nisan 2018 13:33 | Kategori: Yaşam

Fatih Eminönü Alemdar Mahallesi Ticarethane Sokak'ta bulunan bir otelin sauna kısmında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, oteli duman kapladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangına itfaiye müdahale ederek söndürürken, dört otel müşterisi de tahliye edildi. Bu sırada müşterilerden birisinin aşırı kilolu olması nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Şahıs itfaiye ve ambulans görevlileri tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye gönderildi. O anlar kameralara yansırken, itfaiyenin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. 


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI