radyobir
radyobir

Otomobil nehre uçtu, 6 ölü

Çanakkale'nin Çan ilçesinden tatillerini geçirmek için memleketleri Erzurum'a gelen Açabay ailesinin içinde bulunduğu otomobil gece meydana gelen kazada Karasu Nehri'ne uçtu. Kazada, aynı aileden 6 kişinin ters dönen otomobilde boğularak öldüğü bu sabah ortaya çıktı.

16 Temmuz 2015 16:43 | Kategori:

Kaza  dün gece merkez Aziziye ilçesinin Beypınar köyü yakınlarındaki köprü girişinde meydana geldi. Çan İlçesi'nde memur olan Muammer Açabay, 10 gün önce yıllık iznini geçirmek için Aziziye İlçesi'ne bağlı Ocak Mahallesi'ne geldi. Dün akşam iftarlara Erzurum'a gitmek için yola çıkan Muammer Açabay'ın kullandığı 17 HY 442 plakalı otomobil, köyün çıkışında bulunan köprüye girmeden Fırat'ın kolu Karasu Nehri'ne uçtu. 

SAKARYA'DA KAZA: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

Nehirde ters dönen otomobildeki Muammer Açabay (40), eşi Mihriban Açabay (35), babası Kadir Açabay (70) ile çocukları Gökçe Kağan Açabay (11), Murat Ülkühan Açabay (6) ile yeğenleri Yunus Emre Çeçen (11) boğuldu. Bu sabah nehirde otomobili görenlerin yaptığı ihbar üzerine, Erzurum Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'ne bağlı iki ekip olay yerine gitti. Karasu Nehri'nde ters dönen otomobilin kapıları kesilerek içindeki 6 kişinin cesedi çıkarıldı. Cesetler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

BOLU’DA OTOMOBİL TAKLA ATTI: 3 YARALI

Bolu’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu 3 kişi yaralandı. 

Kaza saat 12.30 sıralarında, TEM Otoyolu Yeniçağa gişelerine yaklaşık 2 kilometre kala meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Ahmet Yüce idaresindeki 34 EA 7497 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Orta refüjde ters duran otomobili görenler yardıma koşarak yaralıları araçtan çıkardılar.

Ahmet Yüce, kızları Beyza ve Kevser Yüce olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Araçta bulunan Ahmet Yüce’nin eşi Fadik Yüce ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın ardından yolda uzun araç konvoyları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

AFYONKARAHİSAR'DA TIR’LA OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 3 YARALI

Afyonkarahisar - İzmir karayolunda TIR’la otomobilin çarpıştığı kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar- İzmir karayolunun Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Güney Beldesi yakınlarında meydana geldi. Ailesiyle birlikte İzmir’den bayram ziyareti için Güney Beldesi’nde oturan akrabalarının yanına gelen Ali Çelik yönetimindeki 35 KB 4213 plakalı otomobil, karşı şeride geçerek sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 35 NC 1058 plakalı TIR’la çarpıştı. Takla atan otomobilde Ali Çelik ile Fadime Çelik, Tufan Çelik ve Yasin Çelik yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürülen yaralılardan Yasin Çelik müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ali Çelik ile Fadime Çelik’in durumlarının ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI