radyobir
radyobir

Oyuncu Erkan Çelik stil danışmanıyla evlendi

Ünlü Stil ve İmaj Danışmanı Burçak Ilıman uzun süredir birlikte olduğu 1. Sinema Güzeli Yarışması Türkiye 2.si Oyuncu Erkan Çelik ile cemiyet, sanat ve iş dünyasından 300 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle evlendi.

22 Mayıs 2017 13:49 | Kategori: Magazin

Hurry-Inn Hotel’de gerçekleşen muhteşem düğünde çiftin nikâh şahitliğini Bursalı işadamı Sami Bilge, şarkıcı Kendi ve yakın arkadaşları Selda Ercaner ile Özgür Özbalkan yaptı. Düğüne cemiyet, sanat ve iş dünyasından birçok davetli katılarak çifte mutluluklar diledi. Birbirinden özel anların yaşandığı düğünde modacı Esin Arıcan imzalı muhteşem gelinliği ile Stil Danışmanı Burçak Ilıman gözleri üzerine toplarken Erkan Çelik’in damatlığı ise Torres Ceremonia imzası taşıyordu. Gelen davetliler gecenin geç saatlerine kadar genç çifti sahnede yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu. Çift, balayı için Dubai, Phuket ve Banghok’u seçti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI